Cauta

joi, 13 ianuarie 2011

Bani cu PTC

PTC ( pay to click ) este un sistem online de publicitate,oamenii care vor sa isi promoveze online o afacere sau vor sa vanda un produs online apeleaza la aceste siteuri sa le faca reclama.Tot ce trebuie sa faceti e sa vizionati cateva reclame pe zi.Cunosc persoane care fac mai bine de 500 $ pe luna cu doar cateva site-uri.Va urez bafta!

 Mai multe detalii le gasiti aici


    
    
    
       

Cadouri gratis de la Xpango.com

Xpango.com este un site care ofera tot felul de cadorui gratis.Sunt tot felul de cadouri cum ar fi console PS3/Xbox/Wii , telefoane mobile , MP4-players , IPad-uri si multe altele.Tot ce trebuie sa faceti e sa completati anumite task-uri ca sa primiti puncte iar cu punctele primite castigati cadorui alese de voi.Primiti puncte si pentru fiecare prieten invitat

Zilele trecute mi-am primit PS3-ul de la ei si m-am gandit sa va recomand si voua site-ul.

Mai multe detalii gasiti aici .

Va urez bafta !




    
       

10 SMS gratis in orice retea

Probabil cel mai cunoscut site pentru SMS-uri este moove.ro . Aici aveti posibilitatea de a trimite 10 SMS-uri gratis in fiecare zi,plus puteti sa va creati o agenda telefonica.

Catalog gratuit de cesuri si bijuterii

Catalogul Gray&Sons contine o selectie de ceasuri de firma (Rolex, Cartier, Breguet, etc.)  noi si reconditionate (ca noi doar mult mai ieftine), dar si diverse bijuterii din aur, argint sau platina. Cel mai scump ceas este un Rolex Masterpiece incrustat cu diamante, care costa $79.450 dolari, fata de $195.000 cat ar costa nou.
Catalogul se poate comanda de aici.

15 SMS-uri nationale gratuite (valabile 3 zile)

Daca sunteti in reteaua Orange si doriti 15 SMS-uri nationale gratuite(valabile 3 zile),  faceti urmatorii pasi:
  1. Trebuie sa fiti pe prepay(nu cred ca merge pe abonament) si verificati daca sunteti in perioada activa a creditului(doar daca sunteti in perioada activa merge oferta).
  2. Trimiteti un SMS gol la numarul 448 (sms-ul nu costa nimic).
  3. Veti primi un SMS prin care va spune ca v-ati inscris in programul Castiga dorinte indeplinite.
  4. In ziua in care ati trimis SMS-ul,in a doua sau a treia zi (la mine in a doua) veti primi un SMS: “Datorita participarii la promotia Castiga dorinte indeplinite ai primit 15 SMS nationale,valabile 3 zile”.

miercuri, 12 ianuarie 2011

500 minute gratuite in reteaua Cosmote

Cosmote a lansat un nou serviciu numit Cosmo Top Up , iar la inregistrarea gratuita pe site-ul aplicatiei se vor aloca 500 de minute in retea valabile 30 de zile. Pentru inregistrare click pe urmatorul link: http://www.cosmotopup.ro/register.


In plus daca va reincarcati cartela prin intermediul site-ului (cu un cod de reincarcare sau direct cu cardul) cu minim 4 euro mai primiti inca un bonus de 500 de minute.
 
Acest bonus este gratuit si nu va reduce valoarea curenta a creditului tau. Vei primi o singura data acest bonus, odata cu inregistrarea cartelei tale Cosmote in aplicatia CosmoTopUp. Vei primi minutele aferente bonusului in maxim 24 de ore de la inregistrare.

Autocolant ZU IS YOU gratuit

Puteti sa faceti rost de un autocolant ZU IS YOU din locatiile aratate aici: http://www.radiozu.ro/zuisyou/locatii.
De asemenea lipin autocolantul, poti participa la un concurs cu urmatorele premii:
  • 100 de lei daca il lipesti acasa, pe fereastra.
  • 200 de lei daca il lipesti la scoala sau la serviciu.
  • 300 de lei daca il lipesti pe masina.
  • 500 de lei daca il lipesti intr-un loc care sa ne surprinda.
Mai multe detalii despre concurs gasiti aici

Ghidul Windows 7: De la incepator la expert

In acest ghid de 46 de pagini iti va fi prezentat sistemul de operare Windows 7 si beneficiile pe care le aduce. Acest ghid contine informatii despre problemele de compatibilitate software, vei afla mai multe despre noul taskbar, cum sa folosesti si sa personalizezi interfata Windows Aero, ce programe sunt incluse in Windows 7 si cat de simplu a devenit sa lucri cu retelelr in Windows 7 pe langa alte subiecte cel putin la fel de interesante.


Daca ti-am trezit interesul, poti comanda gratuit acest ghid despre Windows 7 de aici.

Mostre gratuite HUSSE

HUSSE ofera mostre gratuite de mancare de caini si de pisici, transportul fiind de asemenea gratuit. Pentru a comanda mostrele trebuie sa intri pe acest link, sa selectezi mostrele pe care ai dori sa le primesti, adaugandu-le in Cosul de Cumparaturi si apoi continua cu procedura simpla de comanda.

Sticker magnetic sau autocolant

Cateva cuvinte despre trafictube.ro:  Este o cronica a evenimentelor neplacute din trafic, cronica la care contribuie din ce in ce mai multi oameni. Trafictube a aparut deoarece oamenii sunt satui de incalcarile repetate si flagrante ale Codului Rutier. Autoritatile nu au nici o reactie si uneori putin lipseste sa se petreaca o tragedie.

Daca doritit sa sustineti initiativa trafictube, puteti comanda gratuit un sticker magnetic sau un autocolant inscriptionate cu sigla trafictube. Stickerele si autocolantele se distribuie in limita unui stoc ‘rezonabil si disponibil’.

100 de minute Orange gratis

Daca sunteti pe Orange si aveti contul activ, puteti trimite un SMS (cost mesaj zero) la numarul 330 cu textul “100 min” (fara ghilimele) si primiti 100 de minute in retea. Oferta este cel mai probabil valabila numai utilizatorilor Prepay (cu toate ca nu am incercat si de pe un numar pe abonament).

Castiga cartele SIM Vodafone

Site-ul Raspuns-Rapid.info va ofera fara tragere la sorti 3 premii :
Locul 1 – 3 cartele Vodafone
Locul 2 – 2 cartele Vodafone
Locul 3 – 1 cartela Vodafone
Cartele au 1000 de minute si 100 sms-uri in retea! www.Raspuns-Rapid.info este un site de intrebari si raspunsuri, este
o comunitate care te ajuta atunci cand ai o intrebare la care nu stii! Nu ii intreba pe prieteni, pe internet sau pe forumuri, pune o intrebare pe www.Raspuns-Rapid.info si primesti imediat raspuns!
Detalii concurs si regulament : http://www.raspuns-rapid.info/concurs

Pliculet Persil gratuit

Sachet – Un plic mic, dar valoros (si gratuit)
Din limba franceza a secolului XV, diminutivul termenului “sac”, ce se traduce “sac, punga”. Un sachet este un pliculet de unica folosinta, folosit adesea pentru mici bunuri de consum, cum ar fi ketchup sau sampon. Vanzarea cantitatilor mici de sampon si detergenti in plicuri de plastic este foarte intalnita în Filipine, India si alte tari orientale.
Pentru a primi saculetul gratuit de Persil, intra pe aceasta pagina: http://www.persil.ro/spalare/pliculet, da click pe Comanda acum gratuit!, introdu adresa de email si dupa aceea adresa postala.

eMokka

Revista Defence Technology International

Revista Defence Technology International este o publicatie gratuita ce pune accentul pe rolul esential al tehnologiilor de aparare in apa, aer si pe pamant. Tot in revista DTI puteti citi despre arme biologice, armuri de lupta de ultime generatie, submarine ultramoderne, tehnologii laser, s.a.m.d.
Revista o puteti comanda de aici.

Stickere gratuite NO NUKES Y’ALL

Odata cu inscrierea in comunitatea Nuclear Watch South primiti 2 stickere gratuite pentru a sustine campania lor impotriva energiei nucleare. Motto-ul campaniei este NO NUKES Y’ALL.
Inscrieti-va aici pentru a primi stickerele.

Stickerele arata cam asa :

Tricou gratuit Scope Challenge

Pentru a primi tricoul gratuit va trebui sa urmezi o serie de pasi, mai multe detalii despre aceasta oferta aflati de pe linkul acesta.
Acestia sunt pasii:
Pasul 1: Urmareste un video de 2 minute
Pasul 2: Citeste de ce ceea ce ai vazut in video este adevarat aici.

Pasul 3: Spune parerea ta si inscrie-te pentru a primi un tricou GRATUIT cu inscriptia “Scope Challenge” (vezi poza). Pentru a raspunde la intrebarile de la pasul 3 va trebui sa intri pe linkul de la sfarsitul paginii de la pasul 2. Nu uita sa bifezi “Yes” la “Please send me a free ”Scope Challenge” T-shirt”.

Calendar gratuit 2011

Cei care au comandat in trecut materialele de la BOKER’S, au primit probabil si acel calendar pe anul 2010. Anul acesta BOKER’S ofera gratuit un calendar pentru anul 2011
Pe langa calendar mai puteti comanda, de asemenea gratuit si mostre, brosuri si cataloage,
Calendar Gratuit 2011

The Art Street Journal

Revista TASJ, este o publicatie despre arta din Los Angeles, distribuita gratuit in peste 100 de orase din toata lumea; In case, muzeuri, galerii de arta, biblioteci, cafenele, birouri si multe alte locatii.


Inscrie-te pentru a primi si tu revista The Art Street Journal gratuit prin posta.

Catalog trandafiri

Trandafirii au fost si vor ramane unele dintre cele mai elegante flori si sunt arhiprezente in aranjamentele florale. Catalogul contine peste 100 de pagini color in care este prezentata toata gama de trandafiri David Austin Roses. Fieacare specie de trandafiri este insotita de imagini, o descriere a speciei si de un pret la care pot fi achizitionati trandafirii.


Pagina de unde puteti comanda catalogul gratuit este aceasta.

Revista gratuita EE Times Europe

Revista gratuita EE Times Europe contine stire, analize, informatii despre produse si design din domeniul tehnologiei. Cum se poate vedea si pe coperta revistei, ea contine informatii (printre altele) despre telefoane mobile de ultima generatie. Varianta tiparita apare de doua ori pe saptamana. Pe lanaga aceasta mai exista si o varianta digitala care se poate gasi pe site-ul lor.


Revista se poate comanda de aici.

Carte gratuita “Cartea Rosie”

Cartea Rosie este o lista de produse, de renume mondial, a produselor certificate in mod independent. Este o referinta esentiala pentru cei responsabili pentru proiectarea si achizitionarea produselor de securitate.


Cartea se poate comanda de aici.

eMokka

Sfaturi despre poker gratis

Daca vreti sa invatati sa jucati poker online si nu stiti de unde sa incepeti, v-ar putea interesa acest site cu sfaturi pretioase despre poker online. Sunt prezentate, de asemenea, cele mai bune locuri unde va puteti antrena si castiga bani. Unul dintre aceste locuri, este FullTilt Poker, unde gasiti mereu turnee pentru toate buzunarele si zeci de turnee gratuite in fiecare zi cu premii in bani reali. Lunar, se desfasoara cate un megaturneu cu premii totale de 1.000.000$!

Va uram succes!

Stickere WWF

WWF ofera stickere gratuite celor care semneaza petitia pentru dublarea numarului de tigrii. Pentru a semna petitia intrati pe https://support.wwf.org.uk/tiger_campaign si bifati “please send me a free sticker pack”.

Note : Poate dura pana la 10 zile lucratoare sa le primiti

eMokka

Mostra sticker decorativ

Daca nu aveti certitudinea ca peretii dumneavoastra sunt compatibili cu stickerele decorative sau daca doriti pur si simplu sa incercati sa lipiti un sticker inainte de a-l comanda. BeeStick va propune sa primiti gratuit un esantion (5X5 cm) pentru a putea face un test.

Pentru a intra in posesia unui astfel de esantion, nu trebuie decat sa completati formularul de aici. Veti primi mini-stickerul de test intr-un plic, in termen de 15 zile.

eMokka

Biblie gratuita (King James Version)

Scopul programului Spread the Word al fundatiei LeSEA este de a oferi o Biblie tutoror care au nevoie de una. De la lansarea campaniei in 2000, au distribuit peste 500,000 de Biblii in toata lumea in tari ca Egipt, Columbia, Irak, Insulele Solomo, Malaysia, Zambia, Togo, Austria, Pakistan si Iran.

Pentru a comanda o Biblie, completati formularul de aici. Va rugam acordati 4-6 saptamani sau mai mult pentru livrare.

eMokka

Revista gratuita Electronic Design

Electronic Design Europe ofera informatii tehnice de varf pentru ingineri specializati pe electronica si pentru inginerii-sef din comunitatea europeana, dar si pentru persoanele responsabile cu proiectarea si dezvoltarea de echipamente electronice.
Puteti comanda revista gratuit, de aici.

eMokka

Poster gratuit Fringe

Fringe este un producator de BMX-uri si Skateboarduri. Ei ofera un poster gratuit, care se poate comanda de pe acest link: http://www.fringegear.com/posters.html 


eMokka

Castiga produse sau bani pe Originals.ro

Ce trebuie sa faci:
Inregistreaza-te pe originals.ro
Adu cati mai multi vizitatori pe site-ul originals.ro si acumuleaza puncte.
1. Cum obtii punctele promo ?
Intra in contul tau de pe originals.ro la sectiunea Castiga Bani si vei gasi link-ul aferent contului tau. Foloseste link-ul pentru a aduce vizitatori site-ului originals.ro si toti care vor intra de pe acel link iti vor aduce puncte promo.
2. Cum se contorizeaza punctele promo ?
Primesti cate un punct promo pentru fiecare vizitator unic adus.
exemplu:in cazul in care cineva da mai multe click-uri pe link-ul tau se va contoriza o singura data
Sunt contorizati doar vizitatorii de pe teritoriul Romaniei.
3. Cum se folosesc ?
•Poti folosi punctele promo pentru a cumpara produse de pe originals.ro
•Poti folosi punctele promo pentru a plati partial sau total o comanda. Daca platesti partial vei avea de achitat diferenta prin una din metodele de plata puse la dispozitie.
•Poti cere contravaloarea lor in bani; vor fi platite doar sume multiple de 50 RON; valoarea minima a unei plati este de 50 RON.
Toate punctele promo sunt verificate in momentul in care doriti sa le folositi.
4. Cat valoreaza punctele promo ?
•Daca le folosesti pentru a cumpara de pe originals.ro
30 puncte promo = 1 RON => nr punctelor tale / 30 = valoarea punctelor tale pentru cumparaturi de pe originals.ro
•Daca vrei sa primesti bani
100 puncte promo = 1 RON => nr punctelor tale / 100 = valoarea punctelor tale in RON
Anunturile care nu au legatura cu produsele si serviciile oferite de originals.ro vor duce la anularea punctelor promo pentru participantul care le-a postat.
Exemplu: ” Va rugam dati click aici” , ” Click pentru a vedea cea mai tare faza”
Este un site serios, multa lume a primit produsele sau banii.
Ex: 5000 puncte=50 lei(cash)
10.000 puncte= 100 lei(cash)

eMokka

DVD gratuit Marketing of Madness

Folosindu-se de campanii agresive de marketing psihiatrii si companiile de medicamente au castiguri de miliarde de dolari anual. Dar, deseori, afirmatiile asa zisilor specialisti nu au nici o baza stiintifica. Se ascund cu buna stiinta efecte adverse grave, care pot fi de la halucinatii pana la sinucideri.


Pentru a afla informatii tinute secrete de marile companii si de psihiatrii, puteti comanda gratuit un DVD cu documentarul The Marketing of Madness de aici

eMokka

Wallpapere cu stil pe Wallpaperfx.com

WallpaperFX este un  nou site cu o  varietate de wallpapere la cele mai mari rezolutii.
Pe langa colectia de hd wallpapers, full hd wallpapers si 1080p wallpapers vei gasi o colectie diversificata de widescreen wallpapers cu rezolutii de pana la 2560×1600px.

Un alt aspect interesant legat de  WallpperFX este modul de navigare pe intreg site-ul. Toate wallpaper-ele sunt impartite in 16 categorii. Fiecare categorie are la randul ei mai multe subcategorii, iar  wallpaper-ele mai pot fi filtrate si dupa urmatoarele criterii: top rating, top downloads si top favorite.

Printre cele 16 categorii se numara: 3D, Animale, Masini, Natura, Sport, Filme sau celebritati precum Lady Gaga sau Katy Perry.

Si ce e cel mai bine , eMokka

eMokka

Bun gasit dragi consumatori.

M-am gandit ca primul post sa fie cateva cuvinte despre acest blog.Nu ar fi prea multe de spus ... sunt roman si prin urmare imi place orice e gratis si din cate am vazut netul e plin de tot felul de promotii si multe altele.Mi-am propus ,cu ajutorul acestui blog , sa va aduc la cunostinta majoritatea promotiilor si chestiilor gratis.
Sper sa va fiu de folos.